Wat is HET?

Voor iedereen

Voor jonge pionerende bedrijven of ervaren ondernemers. Iedereen mag HET winnen.

Binnen de regio

Je moet wel gevestigd zijn binnen een straal van 15 km vanaf de Oldehove. Bekijk kaart

3 finalisten

Zullen uiteindelijk strijden om de titel ‘Leeuwarder ondernemer van HET jaar’.

HET brengt je

Publiciteit

De HET heeft als een van de belangrijkste doelstellingen om innovatieve ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Hiervoor zullen tal van initiatieven worden ontwikkeld. Van video’s op Linkedin tot presentatie bij CCL en WTC. Daarnaast krijgen de finalisten een media-training die helpt bij het optreden in media van LC tot tv.

 

Kans op de prijs

Deelname aan de HET betekent een kans op de prijs. Eeuwige roem en een fraaie plaquette die je in de prijzenkast kan zetten.

HET is voor

Ervaren bedrijven

Bij succesvol ondernemerschap komt veel kijken. Aan continuïteit moet hard worden gewerkt. Zeker als er van innovatie sprake is. Ervaren bedrijven weten dit maar al te goed. Meld jouw bedrijf aan voor de HET. De prijs die succes én continuïteit in innovatief ondernemerschap waardeert.

 

Jonge bedrijven 

Van jonge, pionierende bedrijven mag veel innovatie en ondernemersgeest worden verwacht. Het zoeken naar nieuwe producten, andere processen en verrassende oplossingen is bij de start van een bedrijf een grote pre. En die mentaliteit wil de HET juist aanmoedigen. Groot zakelijk succes hoeft niet doorslaggevend te zijn. Innovatief ondernemerschap des te meer.

 

HET wordt mede mogelijk gemaakt door

Hoe kun je HET winnen?

DE PUNTENTELLING

A. Elk jurylid geeft per categorie punten op de volgende factoren: 1.) Innovatie; 2.) Continuïteit (inzicht, financiën, planning); 3.) Marketing/sales 4.) MVO; 5.) De gegeven presentatie en bedrijfsbezoek. Ieder jurylid verdeelt 15, 10 of 5 punten per hierboven genoemde categorie.

B. Het bestuur heeft de mogelijkheid om te organiseren dat via een website op een ordentelijke, zo eerlijk mogelijke wijze, door het publiek op de finalisten kan worden gestemd. De finalist die de meeste stemmen behaald krijgt 35 publiekspunten; de daaropvolgende finalist 25 punten en de daaropvolgende finalist 15 punten.

C. Het bestuur heeft de mogelijkheid om tijdens de finale via sms of een andere techniek door de aanwezigen te laten stemmen op de finalisten. Dit gebeurt dan op een ordentelijke, zo eerlijk mogelijke wijze, door het bij de finale aanwezige publiek op de finalisten te laten stemmen. De finalist die de meeste stemmen behaald krijgt 35 punten; de daaropvolgende finalist 25 punten en de daaropvolgende finalist 15 punten.

Winnaar is diegene die als totaal van (A) de jury, (B) de publiekspunten en (C) de finale punten de meeste punten heeft behaald.

Een bedrijf opgeven is zo gedaan

Wat is het

Aanmelden

Wie beoordeelt het

Winnaars

Planning

Nieuws