Planning

Hoe loopt HET in 2023

2 t/m 31 januari

Aanmelden

Iedereen kan zicht aanmelden via de website voor de Leeuwarder Ondernemersprijs editie 2023.

t/m 28 feb, Locatie: bij ondernemer

Bedrijfsbezoek door YnBusiness

De jury selecteert de kandidaten die bezocht gaan worden door YnBusiness. Ynbusiness gaat op bezoek bij deze (max) 15 kandidaten en maakt hier een rapportage van.

28 t/m 7 maart

Selectie finalisten

Op basis van rapportages YnBusiness kiest de jury 3 finalisten. De overige kandidaten worden door YnBusiness nogmaals bezocht voor een coachingsgesprek. Zo geven we een extra stimulans aan ondernemerschap.

9 maart om 16:00 -18:00 uur, Locatie: Baylings, Leeuwarden

Bekendmaking 3 finalisten

De bekendmaking van de finalisten vindt plaats tijdens een borrel met de nieuwe finalisten, wethouder, bestuur, jury en partners. Zo kunnen we alvast kennis maken. De finalisten van afgelopen jaar zijn indien mogelijk ook aanwezig en worden geïnterviewd door Jan Dirk over hun jaar. Zo krijgen de nieuwe finalisten alvast een idee en houden we de oud finalisten een beetje in De Het familie.

16 maart, 9:00-12:15, Marcella Andringa, Ciprianussteeg 2b Leeuwarden

12:30-14:00, Jeroen Stek, Maarsingh & van Steijn

Workshops & training

Een leuk deel van deelname aan De HET zijn de trainingen en workshops. Eén dag lang doen en leren. Hoe kun je beter pitchen en presenteren. Hoe werkt je brein. Hoe ga je voor meer zichtbaarheid als ondernemer? Nieuwe tools die je kunt gebruiken voor de finale pitch en voor na De HET natuurlijk. 

22 maart t/m 12 april

Publiekststemming

Op 22 maart 16:00 uur start de stemming voor de publieksstem via Facebook. Stemmen kan door iedereen met een Facebook account t/m woensdag 12 april 2022.

Tussen 20 maart en 2 april, Locatie: bij ondernemer

3 finalisten ontvangen jury

De voltallige jury bezoekt de finalisten. Finalisten krijgen een bezoek waarin ze zichzelf op locatie mogen presenteren en uitleg geven over hun bedrijf. De jury stelt ook vragen. 

6 april 14:30-15:30, Locatie: Leeuwarden

Bezoek burgemeester Buma

Na de inspirerende workshops mogen de drie finalisten kennis maken met de burgemeester. Hij is erg benieuwd naar de finalisten en hun ondernemerschap. De perfect kans voor een korte pitch aan de burgemeester.

13 april vanaf 17:30 uur, Locatie: ntb

Finale De HET 

De finale wordt gehouden tijdens een speciale bijeenkomst van de CCL. Tijdens het diner gaan de finalisten pitchen en daarna geven ze antwoord op vragen van de jury. Het aanwezige publiek beslist wie de beste pitch heeft gegeven. Na het tellen van alle stemmen van de jury en publiek wordt de winnaar bepaald van de Leeuwarder Ondernemersprijs 2023 en vind de prijsuitreiking plaats.

 


Video impressie finale editie 2020 (oude stijl)

Vragen?

Neem dan contact op met Jan-Gerrit Meijerink vraaghet@dehet.nl

Aanvang Finale

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HET wordt mede mogelijk gemaakt door

Een bedrijf opgeven is zo gedaan

Wat is het

Aanmelden

Wie beoordeelt het

Winnaars

Planning

Nieuws