Planning

Hoe loopt HET in 2022

1 februari

Sluiting aanmelding

Het aanmeldformulier voor de Leeuwarder Ondernemersprijs editie 2022 wordt gesloten. 

t/m 28 feb, Locatie: bij ondernemer

Bedrijfsbezoek door YnBusiness

De jury selecteert de kandidaten die bezocht gaan worden door YnBusiness. Ynbusiness gaat op bezoek bij deze (max) 15 kandidaten en maakt hier een rapportage van.

7 t/m 11 maart

Selectie finalisten

Op basis van rapportages YnBusiness kiest de jury 3 finalisten. De overige kandidaten worden door YnBusiness nogmaals bezocht voor een coachingsgesprek. Zo geven we een extra stimulans aan ondernemerschap.

15 maart om 16:30 uur, Locatie: Post Plaza, Leeuwarden

Bekendmaking finalisten

De bekendmaking van de finalisten vindt plaats tijdens een borrel met de nieuwe finalisten, bestuur, jury en partners. Zo kunnen we alvast kennis maken. De finalisten van afgelopen jaar zijn ook aanwezig en worden geïnterviewd door Jan Dirk over hun jaar. Zo krijgen de nieuwe finalisten alvast een idee en houden we de oud finalisten een beetje in De Het familie. Dit kan live of online zijn.

22 maart, Locatie: Maarsingh & van Steijn + NDC mediagroep

Workshops & training (deel 1)

Een leuk deel van deelname aan De HET zijn de trainingen en workshops. Eén dag lang doen en leren. Hoe kun je beter pitchen en presenteren. Hoe werkt je brein. Hoe ga je voor meer zichtbaarheid als ondernemer? Nieuwe tools die je kunt gebruiken voor de finale pitch en voor na De HET natuurlijk. 

29 maart t/m 18 april

Publiekststemming

Op 29 maart 16:00 uur start de stemming voor de publieksstem via Facebook. Stemmen kan door iedereen met een Facebook account t/m maandag 18 april 2022.

5 & 11 april, Locatie: bij ondernemer

3 finalisten ontvangen jury

De voltallige jury bezoekt de finalisten. Finalisten krijgen een bezoek van 1,25 uur waarin ze zichzelf op locatie mogen presenteren en uitleg geven over hun bedrijf. De jury stelt ook vragen. 5 april bezoeken ze Acquaint en Cool Minds en 11 april Globally Cool.

8 april, Locatie: Marcella Andringa, Ciprianussteeg 2b Leeuwarden

Workshops & training (deel 2)

Ter aanvulling op de eerste workshop krijgen de finalisten een workshop zichtbaar succesvol ondernemen en tevens een pitchtraining ter voorbereiding op de finale. Duur van 12:30 t/m 15:00 uur

19 april vanaf 18:00 uur, Locatie: Weidelco (Piter Terpstrawei 28, Leeuwarden)

Finale De HET 

De finale wordt gehouden tijdens een speciale bijeenkomst van de CCL. Tijdens het diner gaan de finalisten pitchen en daarna geven ze antwoord op vragen van de jury. Het aanwezige publiek beslist wie de beste pitch heeft gegeven. Na het tellen van alle stemmen van de jury en publiek wordt de winnaar bepaald van de Leeuwarder Ondernemersprijs 2022 en vind de prijsuitreiking plaats.

 


Video impressie finale editie 2020 (oude stijl)

Vragen?

Neem dan contact op met Albert Volders vraaghet@dehet.nl 

Aanvang Finale

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HET wordt mede mogelijk gemaakt door

Een bedrijf opgeven is zo gedaan

Wat is het

Aanmelden

Wie beoordeelt het

Winnaars

Planning

Nieuws