Planning

Hoe loopt HET in 2024

2 t/m 31 januari

Aanmelden

Iedereen kan zich aanmelden via de website voor de Leeuwarder Ondernemersprijs editie 2024.

1 februari

Sluiting aanmelding

Het aanmeldformulier voor de Leeuwarder Ondernemersprijs editie 2024 wordt gesloten.

t/m 27 feb, Locatie: bij ondernemer

Bedrijfsbezoek door YnBusiness

De jury selecteert de kandidaten die bezocht gaan worden door YnBusiness. Ynbusiness gaat op bezoek bij deze (max) 15 kandidaten en maakt hier een rapportage van.

27 februari

Selectie finalisten

Op basis van rapportages YnBusiness kiest de jury 3 finalisten. De overige kandidaten worden door YnBusiness nogmaals bezocht voor een coachingsgesprek. Zo geven we een extra stimulans aan ondernemerschap.

7 maart om 16:00 -18:00 uur, Locatie: Zuid4 Leeuwarden

Bekendmaking 3 finalisten

De bekendmaking van de finalisten vindt plaats tijdens een borrel met de nieuwe finalisten, wethouder, bestuur, jury en partners. Zo kunnen we alvast kennis maken. De finalisten van afgelopen jaar zijn indien mogelijk ook aanwezig en worden geïnterviewd door Jan Dirk over hun jaar. Zo krijgen de nieuwe finalisten alvast een idee en houden we de oud finalisten een beetje in De Het familie.

19 maart, 9:00-10:30, Jeroen Stek, Maarsingh & van Steijn, Bollemanssteeg 64

10:45-14:00, Marcella Andringa, Ciprianussteeg 2b Leeuwarden

Workshops & training

Een leuk deel van deelname aan De HET zijn de trainingen en workshops. Eén dag lang doen en leren. Hoe kun je beter pitchen en presenteren. Hoe werkt je brein. Hoe ga je voor meer zichtbaarheid als ondernemer? Nieuwe tools die je kunt gebruiken voor de finale pitch en voor na De HET natuurlijk. 

21 maart 14:00-15:00, Locatie: Stadhuis Leeuwarden

Bezoek burgemeester Buma

Na de inspirerende workshops mogen de drie finalisten kennis maken met de burgemeester. Hij is erg benieuwd naar de finalisten en hun ondernemerschap.

26 maart, Locatie: bij ondernemer

3 finalisten ontvangen jury

De voltallige jury bezoekt de finalisten. Finalisten krijgen een bezoek waarin ze zichzelf op locatie mogen presenteren en uitleg geven over hun bedrijf. De jury stelt ook vragen. 

27 maart t/m 10 april

Publiekststemming

Op 27 maart 16:00 uur start de stemming voor de publieksstem via Facebook. Stemmen kan door iedereen en via Facebook t/m woensdag 10 april 2024.

2 april

Jury overleg

Op basis van de drie jurybezoeken heeft ieder jurlylid zijn punten toegekend en vindt er overleg plaats over wie HET moet winnen.

11 april vanaf 17:00 uur, Locatie: Van Vuuren in Grou

Finale De HET 

De finale wordt deze editie gehoudenop locatie van de winnaar van vorig jaar. Tijdens het diner gaan de finalisten pitchen en daarna geven ze antwoord op vragen van de jury. Het aanwezige publiek beslist wie de beste pitch heeft gegeven. Na het tellen van alle stemmen van de jury en publiek wordt de winnaar bepaald van de Leeuwarder Ondernemersprijs 2024 en vind de prijsuitreiking plaats.

 


Video impressie finale editie 2020 (oude stijl)

Vragen?

Neem dan contact op met Jan-Gerrit Meijerink vraaghet@dehet.nl

Aanmelden

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HET wordt mede mogelijk gemaakt door

Publieks stemming 2024 is geopend

Wat is het

Aanmelden

Wie beoordeelt het

Winnaars

Planning

Nieuws