Op maandag 14 september wordt de Leeuwarder Ondernemer van het jaar 2020 bekendgemaakt. De geplande bekendmaking eerder dit jaar kon niet doorgaan vanwege corona. Om alsnog de prijs uit te reiken is gekozen voor een Drive-in concept op het terrein van het WTC te Leeuwarden.

Drie bedrijven kunnen HET dit jaar winnen. Grenzelooswerk, die zorgt dat jongeren goed kunnen werken in het buitenland. Ekwadraat, een energie-adviesbureau gericht op duurzaamheid. En Wafilin Systems, die unieke filtersystemen ontwikkelt en levert voor de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie

Geïnteresseerden kunnen de prijsuitreiking bezoeken per auto. Het event vindt plaats van 12:00 tot 13:00 uur in is tevens te volgen via de autoradio. Een deel van het parkeerterrein van het WTC Expo zal fungeren als podium. De Drive-in prijsuitreiking kan tevens thuis bekeken worden via een livestream op de Facebookpagina van De HET vanaf circa 12:30uur.

Wil jij een finalist helpen? Dat kan door te stemmen op de publieksprijs die meetelt in de jurybeoordeling. Iedereen met een Facebook account kan zijn stem uitbrengen op Ekwadraat, Grenzelooswerk of Wafilin Systems tot en met 13 september.