Wie beoordeelt HET?

DE JURY

GERT-JAN WINKELER

GERT-JAN WINKELER

Rayondirecteur ING Zakelijk Advies Noord Nederland

KARIN LANGHOUT

KARIN LANGHOUT

Eigenaar Karin Projects

ROALD SCHMIDT

ROALD SCHMIDT

Eigenaar Bureau Schmidt en voormaalig winnaar De HET

BERNARD MAARSINGH

BERNARD MAARSINGH

Founder & CEO Jamzone, CEO Maarsingh & van Steijn, Head of Management Education bij RUG

FRED VAN GELDEREN

FRED VAN GELDEREN

CFO AppMachine

STEM VAN HET PUBLIEK

STEM VAN HET PUBLIEK

Hoe meer stemmen hoe beter

Als de finalisten bekend zijn mag het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. Deze stemming telt mee als 1 jurylid. Stemmen kan hier.

De beoordeling

De jury bestaat uit een goede mix van Leeuwarder ondernemers. Ze beoordelen de kandidaten op diverse criteria. De jury maakt de winnaars bekend tijdens de Business Contact Dagen. HET bestuur stelt ieder jaar de jury samen.

A. Elk jurylid geeft per categorie punten op de volgende factoren: 1.) Innovatie; 2.) Continuïteit (inzicht, financiën, planning); 3.) Marketing/sales 4.) MVO; 5.) De gegeven presentatie en bedrijfsbezoek. Ieder jurylid verdeeld 15, 10 of 5 punten per hierboven genoemde categorie.

B. Het bestuur heeft de mogelijkheid om te organiseren dat via een website op een ordentelijke, zo eerlijk mogelijke wijze, door het publiek op de finalisten kan worden gestemd. De finalist die de meeste stemmen behaald krijgt 35 publiekspunten; de daaropvolgende finalist 25 punten en de daaropvolgende finalist 15 punten.

C. Het bestuur heeft de mogelijkheid om tijdens de finale via sms of een andere techniek door de aanwezigen te laten stemmen op de finalisten. Dit gebeurt dan op een ordentelijke, zo eerlijk mogelijke wijze, door het bij de finale aanwezige publiek op de finalisten te laten stemmen. De finalist die de meeste stemmen behaald krijgt 35 punten; de daaropvolgende finalist 25 punten en de daaropvolgende finalist 15 punten.

Winnaar is diegene die als totaal van (A) de jury, (B) de publiekspunten en (C) de finale punten de meeste punten heeft behaald.

HET BESTUUR

MASCHA PERQUIN - VOORZITTER

MASCHA PERQUIN - VOORZITTER

Eigenaar Mama Mascha

ALBERT VOLDERS - SECRETARIS

ALBERT VOLDERS - SECRETARIS

Eigenaar Notariaat Volders

PIETER BLAAUW - PENNINGMEESTER

PIETER BLAAUW - PENNINGMEESTER

Partner Bentacera

WILMA COUPERUS - BESTUURSLID

WILMA COUPERUS - BESTUURSLID

Eigenaar Couperus Eventorganisatie

JAN-DIRK v RAVESTEIJN - BESTUURSLID

JAN-DIRK v RAVESTEIJN - BESTUURSLID

Eigenaar Van Ravesteijn Theater & Events

Meedoen is echt de moeite waard

 

Na de sluitingsdatum zal eerst het bestuur zich buigen over alle inzendingen. Zij zullen toetsen of de inschrijvingen voldoen aan de criteria. Zo ja, dan neemt het bestuur contact op met de kandidaat met de vraag of de kandidatuur wordt aanvaard. Vervolgens vraagt het bestuur aan de kandidaat om een vragenlijst in te vullen. Deze vormt de basis voor screening door de jury.