Wie beoordeelt HET?

DE JURY

GERT-JAN WINKELER

GERT-JAN WINKELER

Rayondirecteur ING Zakelijk Advies Noord Nederland

FRISO VISSER

FRISO VISSER

Founder en Creative Lead Brain Fuel & Innovatiescout Innofest

BERNARD MAARSINGH

BERNARD MAARSINGH

Founder & CEO Jamzone, CEO Maarsingh & van Steijn, Head of Management Education bij RUG

FRED VAN GELDEREN

FRED VAN GELDEREN

CFO AppMachine

KARIN LANGHOUT

KARIN LANGHOUT

Eigenaar Karin Projects

NATASJA KESTELOO

NATASJA KESTELOO

Eigenaar Kesteloo Events

ARJEN RUSTICUS

ARJEN RUSTICUS

Horeca ondernemer

STEM VAN HET PUBLIEK

STEM VAN HET PUBLIEK

Hoe meer stemmen hoe beter

Als de finalisten bekend zijn mag het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. Deze stemming telt mee als 1 jurylid. Stemmen kan hier.

De beoordeling

De jury bestaat uit een goede mix van Leeuwarder ondernemers. Ze beoordelen de kandidaten op diverse criteria. De jury maakt de winnaars bekend tijdens de Business Contact Dagen. HET bestuur stelt ieder jaar de jury samen.

A. Elk jurylid geeft per categorie punten op de volgende factoren: 1.) Innovatie; 2.) Continuïteit (inzicht, financiën, planning); 3.) Marketing/sales 4.) MVO; 5.) De gegeven presentatie en bedrijfsbezoek. Per deelnemer en per categorie kent elk jury lid 15 punten toe aan de beste in die categorie, 10 aan de daaropvolgende, 5 aan de daaropvolgende.

B. Ook is er een publiekstem die meetelt. Deze stemming verloopt via een speciale poll op Facebook. De finalist die de meeste stemmen behaald krijgt 75 publiekspunten; de daaropvolgende finalist 50 punten en de daaropvolgende finalist 25 punten.

C. Tijdens de finale met de CCL is er ook een 2e stemming direct na de pitches. Deze uitkomst telt ook mee als 1 jurylid. De finalist die de meeste stemmen behaald krijgt 75 finalepunten; de daaropvolgende finalist 50 finalepunten en de daaropvolgende finalist 25 finalepunten.

Winnaar is diegene die als totaal van (A) de jury, (B) de publiekspunten en (C) de finale punten de meeste punten heeft behaald.

HET BESTUUR

LENNARD DROGENDIJK - VOORZITTER

LENNARD DROGENDIJK - VOORZITTER

Voorzitter Inqubator Leeuwarden

MASCHA PERQUIN - BESTUURSLID

MASCHA PERQUIN - BESTUURSLID

Eigenaar Mama Mascha

PAUL OTTER - SECRETARIS

PAUL OTTER - SECRETARIS

Directeur Syncasso

JAN-DIRK v RAVESTEIJN - BESTUURSLID

JAN-DIRK v RAVESTEIJN - BESTUURSLID

Eigenaar Van Ravesteijn Theater & Events

PIETER BLAAUW - PENNINGMEESTER

PIETER BLAAUW - PENNINGMEESTER

Partner Bentacera

Meedoen is echt de moeite waard

 

Na de sluitingsdatum (31-12-2018) zal eerst het bestuur zich buigen over alle inzendingen. Zij zullen toetsen of de inschrijvingen voldoen aan de criteria. Zo ja, dan neemt het bestuur contact op met de kandidaat met de vraag of de kandidatuur wordt aanvaard. Vervolgens vraagt het bestuur aan de kandidaat om een vragenlijst in te vullen. Deze vormt de basis voor screening door de jury.