WIE BEOORDEELT HET?

 

Na de sluitingsdatum (06-01-2018) zal eerst het bestuur zich buigen over alle inzendingen. Zij zullen toetsen of de inschrijvingen voldoen aan de criteria. Zo ja, dan neemt het bestuur contact op met de kandidaat met de vraag of de kandidatuur wordt aanvaard. Vervolgens vraagt het bestuur aan de kandidaat om een vragenlijst in te vullen. Deze vormt de basis voor screening door de jury.

VRAGEN?

Heeft u vragen over De HET. Neem dan contact op met Paul Otter.

HET BESTUUR

LENNARD DROGENDIJK - VOORZITTER

LENNARD DROGENDIJK - VOORZITTER

Voorzitter Inqubator Leeuwarden

MASCHA PERQUIN - BESTUURSLID

MASCHA PERQUIN - BESTUURSLID

Eigenaar Mama Mascha

PAUL OTTER - SECRETARIS

PAUL OTTER - SECRETARIS

Directeur Syncasso

JAN-DIRK v RAVESTEIJN - BESTUURSLID

JAN-DIRK v RAVESTEIJN - BESTUURSLID

Eigenaar Van Ravesteijn Theater & Events

PIETER BLAAUW - PENNINGMEESTER

PIETER BLAAUW - PENNINGMEESTER

Partner Bentacera

DE JURY

ROB LIJZENGA - VOORZITTER

ROB LIJZENGA - VOORZITTER

Directeur Public Banking Noord Nederland Rabobank

Grote affiniteit met ondernemerschap en innovatie. 

Klik hier voor meer informatie

Juist in deze tijd moeten ondernemers die het verschil maken in het zonnetje worden gezet. HET doet dat, dus meld je aan!
NATASJA KESTELOO – JURYLID

NATASJA KESTELOO – JURYLID

Eigenaar Kesteloo Events & Partner MerkMakers

We organiseren evenementen die een blijvende indruk achter laten bij uw gasten. 

Klik hier voor meer informatie

Wij zetten altijd in op een belevenis die het verschil maakt. Dit vraagt creativiteit, vakmanschap en een aanpak mentaliteit. Alles tot in de puntjes toe geregeld. Vanuit MerkMakers wordt een event benaderd vanuit de filosofie Zin- Ziel-Zaak. Waarbij we net een stapje verder gaan dan alleen het goed regelen van een feestje. Zelf ben ik nog een redelijk ‘jonge ondernemer’. Friesland kent een aantal toonaangevende ondernemersprijzen maar met regelmaat gaan deze naar de ‘grotere jongens’ die al jaren opereren op de markt. Ik merk dat je als kleinere organisatie bij dit soort wedstrijden niet eens aan hoeft te denken om in te schrijven. De HET maakt hierin gelukkig het verschil! We hebben twee klassen zodat ook de talenten, kleiner van omvang en nog niet zo heel lang bezig, krijgen aan kans. Leeuwarden en omgeving heeft tal van onopgepoetste pareltjes. Ik hoop dat we er velen kunnen ontdekken!
ARJEN RUSTICUS - VICE VOORZITTER

ARJEN RUSTICUS - VICE VOORZITTER

Ondernemer

Voormalig eigenaar van De Walrus. Door zijn gasten echt thuis te laten voelen

Klik hier voor meer informatie

heeft Arjen De Walrus tot een succes gemaakt. Maar ook door een grote groep jonge medewerkers goed op te leiden en door een sfeervol grand cafe neer te zetten, is het een begrip geworden in Sneek en Leeuwarden. Ik ben betrokken bij de HET, omdat ik als jonge, startende ondernemer heb gezien dat met de juiste inzet, een duidelijke visie en behoorlijk stuk lef, je het ver kan schoppen. Zeker als daarbij ook rekening kunt houden duurzaamheid en biologische producten. Ik ben van mening dat wij zulke ondernemers in Leeuwarden meer aandacht moeten geven.
TRUDIE TIMMERMAN – JURYLID

TRUDIE TIMMERMAN – JURYLID

Eigenaar LED factory

Ik hecht veel waarde aan: duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrouwbaarheid. Dit vormt dan ook de basis van al het handelen van LED factory.

ANNET VAN DER MEULEN - JURYLID

ANNET VAN DER MEULEN - JURYLID

Eigenaar Schoonmaakbedrijf Nivo Noord

Met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle levert Nivo

Klik hier voor meer informatie

al jarenlang kwalitatieve schoonmaakdienstverlening en aanvullende diensten. Annet zorgt voor goed management met een heldere communicatie naar het personeel. Daarnaast maakt Annet zich sterk voor doorlopende investering in opleidingen om zo altijd gemotiveerde en getrainde medewerkers te kunnen leveren die zorgen voor de beste prestaties. Tevreden werknemers betekend kwaliteitsbehoud en dat leidt weer tot tevreden klanten.
IRMA VAN STEIJN – JURYLID

IRMA VAN STEIJN – JURYLID

Eigenaar Maarsingh & van Steijn

Als psycholoog heb ik een focus op “doen”. Doen wat je spannend vindt, doen wat je werkelijk wilt, hindernissen overwinnen en je zegeningen vieren. 

KARIN LANGHOUT – JURYLID

KARIN LANGHOUT – JURYLID

Algemeen directeur Elzinga

Elzinga is een spuiterij en schildersbedrijf voor bedrijfswagens, boten, industrie

Klik hier voor meer informatie

en vastgoed. Verzorgt tevens autoschadeherstel en autobelettering. Elzinga is al sinds 1860 een familiebedrijf. Ik maak deel uit van de 5e generatie en werk sinds 1 januari 2012 als Algemeen directeur binnen het bedrijf. Een jonge ondernemer in een ‘oud’ bedrijf dus. In 2010 waren we finalist in De Verkiezing Friese Ondernemer van het Jaar en ik weet wat een dergelijk traject behelst en wat voor spin-off het voor je bedrijf kan hebben. Ik kan me daardoor goed verplaatsen in de kandidaten van De Het.
STEM VAN HET PUBLIEK

STEM VAN HET PUBLIEK

Hoe meer stemmen hoe beter

Als de finalisten bekend zijn mag het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. Deze stemming telt mee als 1 jurylid. Stemmen kan hier.

DE JURY

Bestaat uit een goede mix van Leeuwarder ondernemers. Ze beoordelen de kandidaten op diverse criteria.

Op basis van de ingevulde vragenlijst, een bedrijfsbezoek en de presentatie tijdens de lunchbijeenkomst van de CCL. Elk jurylid verdeelt 25 punten over de kandidaten: 10 – 8 – 7. De jury maakt de winnaars bekend tijdens de Business Contact Dagen. HET bestuur stelt ieder jaar de jury samen.

Ook is er een publiekstem die meetelt als 1 jurylid. Deze stemming verloopt via een speciale poll op Facebook. Tijdens de finale met de CCL is er ook een 2e stemming direct na de pitches. Deze uitkomst telt ook mee als 1 jurylid.