Wat is HET?

HET is de Leeuwarder Ondernemersprijs

 

VAN LOP NAAR HET
Tot 2012 was er de Leeuwarder Ondernemers Prijs (LOP). Gewonnen door vele gerenommeerde Leeuwarder ondernemingen. Maar wel toe aan een nieuwe impuls. En daarom schuift de LOP als het ware in de HET. Met nieuwe initiatiefnemers. Nieuwe uitgangspunten. En nieuw elan. Want met De HET zet ondernemend Leeuwarden zichzelf beter op de kaart!

 

HET & INNOVATIE
Anders dan bij vorige prijzen staat innovatie centraal bij De HET. Omdat innovatie een voorwaarde is voor goed ondernemerschap. Voor continuïteit. En omdat innovatie dé kans is voor onze regio om het ondernemersklimaat op peil te houden. Dus geeft De HET extra waardering aan nieuwe oplossingen voor bestaande producten. En aan nieuwe producten die een aanvulling zijn op de markt.

 

VOOR START-UPS
Van jonge, pionierende bedrijven mag veel innovatie en ondernemersgeest worden verwacht. Het zoeken naar nieuwe producten, andere processen en verrassende oplossingen is bij de start van een bedrijf een grote pre. En die mentaliteit wil de HET juist aanmoedigen. Groot zakelijk succes hoeft niet doorslaggevend te zijn. Innovatief ondernemerschap des te meer.

 

EN ERVAREN BEDRIJVEN
Bij succesvol ondernemerschap komt veel kijken. Aan continuïteit moet hard worden gewerkt. Zeker als er van innovatie sprake is. Ervaren bedrijven weten dit maar al te goed. Meld jouw bedrijf aan voor de HET. De prijs die succes én continuïteit in innovatief ondernemerschap waardeert.

 

DE AGENDA

 

31-12-2019 | Sluiting inschrijving

20-01-2020 | Presentatie finalisten 12.00-14.00 in 'De Kanselarij'

 

29-01-2020 | Media / presentatietraining finalisten - start 8.30 door Ingrid Spijkers en Christel Pieper

29-01-2020 | Blije brein - lunch sessie finalisten bij 'Maarsingh en Van Steijn' 12.00-13.30

29-01-2020 | Workshop 'Zichtbaar Succes in Uitstraling' voor finalisten bij 'Marcella Stijlinspirator' 13.45-16.00

 

Feb 2020 | Bedrijfsbezoek/presentatie aan jury delegatie

10-02-2020 | De Het finale 12.00-14.00 met CCL bij Europovyl

24/25-03-2020 | Finalisten krijgen stand op BCDN (afgelast wegens Corona)

 

14-09-2020 | Prijsuitreiking De Het 12.00-13.00

OOK OP HET PODIUM STAAN?

WAT BRENGT HET?

 

DE PRIJS
Deelname aan de HET betekent een kans op de prijs. Deze bestaat om te beginnen uit een juryrapport waarin de kwaliteiten van het bedrijf uitgebreid omschreven staan. Daarnaast ontvangt de winnaar een fraaie plaquette die hij in de prijzenkast kan zetten.

 

PUBLICITEIT
De HET heeft als een van de belangrijkste doelstellingen om innovatieve ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Hiervoor zullen tal van initiatieven worden ontwikkeld. Van publicaties in zakenbladen als Ondernemend Leeuwarden tot presentatie bij CCL en WTC. Daarnaast krijgen de finalisten een media-training die helpt bij het optreden in media van LC tot tv.

 

STAND OP DE BCDN
Tijdens de BCDN (Business Contact Dagen Noord) 2019 in het WTC zal een speciaal plein ingericht voor de kandidaten. Een bijzondere geste van de organisatie. Dit geeft de bedrijven een prachtige mogelijkheid om zichzelf nog beter te presenteren in een 100% zakelijke omgeving. Meer informatie over BCDN, check: bcdn.nl

VRAGEN?

Heeft u vragen over De HET. Neem dan contact op met Mascha Perquin.

LOCATIE BEDRIJF

Alle bedrijven binnen een straal van 15km om de Oldehove en/of die gevestigd zijn in de gemeente Leeuwarden mogen mee doen aan De HET.

ZO WERKT HET DUS