Het is echt waar. Emoties zijn besmettelijk! Bernard Maarsingh, voormalig De Het winnaar en specialist psycholoog vertelde er meer over tijdens de lunchsessie voor de finalisten van De HET. Het thema ‘Het blije brein’ wordt een interessante maar vooral leerzame bijeenkomst voor de zes finalisten.

Zodra Bernard begint over het brein luistert iedereen aandachtig. Er is geen twijfel over mogelijk. Het menselijke brein is fascinerend. Met een paar tips kunnen we ons eigen brein, maar ook die van anderen een stuk blijer kunnen maken. Wees hiervan bewust en gebruik het in jouw voordeel als ondernemer.

Het tweede uur van de sessie neemt coach, therapeut en (management)trainer Jeroen Stek voor zijn rekening. Hoe ga je om met verschillende personen. Waarom gedraagt iemand zich zo. Hoe los je een verschil van mening op als koppel of met je team. Aan de hand van tastbare voorbeelden lichte Jeroen het handelen van mensen toe. De missie van Jeroen: geluk ontwikkelen en verspreiden middels positieve verbindingen. Dat lukt hem aardig.

De finalisten zijn bijna klaar voor de finale aanstaande maandag op 19 februari. Na de finale kan het publiek ook een stem uitbrengen op hun favoriete finalist via de Facebookpagina van De HET.