Een deel van de Toyota’s van Bote Galema mochten genieten van de regendruppels buiten. De finale en lunchbijeenkomst van de Commerciële Club Leeuwarden werd namelijk gehouden midden in de showroom van deze Leeuwarder Toyota & Huyndai dealer.

 

De locatie was niet geheel toevallig. Want onder een rood kleed stond iets te wachten. De winnaar van 2017 ontvangt naast eeuwige roem ook… Tromgeroffel. Jawel. Een Toyota Aygo voor 1 jaar. Een wel een opzichtige Toyota. De Aygo is namelijk geheel in ‘De HET’ stijl. Met grote letters is te zien “IK BEN HET Leeuwarder Ondernemer van het jaar”.

 

Lennard Drogendijk geeft het woord aan Wytze Visser. Het is tijd voor de 3 finalisten van 2017.

  • Forensicon
  • MG Energy Systems
  • Post-Plaza

Die ieder een elevator pitch hielden voor de ruim 100 leden van de commerciële club. Elke kandidaat werd uiteindelijk kort ondervraagd namens de jury door Arjen Rusticus en het publiek.

 

De bekendmaking van de winnaar duurt nog even. De prijsuitreiking vindt namelijk plaats tijdens de Business Contact Dagen Noord in het WTC Expo te Leeuwarden op 23. Maar tot die tijd kan het publiek nog wel zijn stem uitbrengen op zijn/haar favoriet via de Facebook pagina van De HET. Stem jij ook?

Let op: Je kan alleen een stem uitbrengen met een Facebook account. Heb je geen Facebook account maar wil je wel stemmen? Vraag dan je buurman, buurvrouw, dochter, kleinkind, beste vriend of vage kennis met wel een Facebook account voor jouw te stemmen.