Ondernemers uit Leeuwarden kunnen zich nu aanmelden voor De HET 2017. Om mee te dingen naar de Leeuwarder ondernemersprijs moet het bedrijf wel gevestigd zijn binnen een straal van 15km vanaf de Oldehove.

De uiteindelijke winnaar krijgt naast de eeuwige roem ook een speciale De HET auto ter beschikking voor 1 jaar. Een mooie manier om de rest van Leeuwarden te laten zien dat ze HET zijn geworden.

Uit alle aanmeldingen worden drie finalisten geselecteerd. Deze finalisten starten vervolgens een traject waarbij ze ondersteuning krijgen door professionals in vorm van trainingen en workshops. ‘We hopen op deze manier de deelnemende ondernemers wat mee te geven in hun verdere carrière’, aldus voorzitter van het De HET-bestuur Lennard Drogendijk.

Afgelopen jaar is de ondernemersprijs gewonnen door Effectus HR, een jong bedrijf dat HR advies geeft op het gebied van werving en selectie van personeel. Daarnaast kreeg Rimmert de Jong van Royal Steensma de oeuvre prijs. Wie zich in 2017 zal toevoegen aan ‘De HET hall of fame’ tussen eerdere winnaars: Zuivelhoeve, Friks, De Fabriek, Mannen van Staal, Club Yoga en Maarsingh & van Steijn zullen we te weten komen tijdens de Business Contact Dagen in het FEC op 22 maart 2017.

Een bedrijf aanmelden of jezelf? Dat kan hier. Aanmelden kan t/m 30 december 2016.

Deze ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Leeuwarden, Inqubator Leeuwarden, Syncasso, Bentacera, Wij van PS, Fooftruck Mama Mascha en MerkMakers.